Kalmarsund förlorade mot Storvreta
Montage
Matchrapport

Storvreta gjorde fyra mål i tredje perioden – vann stort mot Kalmarsund

ANNONS

Hemmalaget Kalmarsund var fortfarande med i matchen mot Storvreta inför tredje perioden. Men där fick Storvreta rejäl utdelning. Till slut blev det hela 2-7 (0-1, 2-2, 0-4) i matchen i Superligan SSL herr.

– Det var tyvärr för vekt framför båda målen idag från oss när matchen skulle avgöras. Sen gör de sista målen i tom bur. Det är en helt jämn match men för att vinna de behöver man vara starka i rätt läge och tyvärr är vi inte det just nu. Det är en utmanande tid just nu för oss där vi inte får något gratis och kommer behöva jättehårt för att komma ifrån det, kommenterade Kalmarsunds tränare Victor Gustavsson efter matchen.

Storvretas tränare Oscar Lundin:

– En väldigt solid laginsats från killarna. Vi har haft en strulig vecka med covid-bortfall och det gör vinsten ännu skönare.

Filip Eriksson och Robin Nilsberth gjorde två mål var för Storvreta. Övriga mål för bortalaget gjordes av Victor Andersson, Tobias Gustafsson och Fredrik Lindholm, målen för Kalmarsund gjordes av Filip Langer och Kim Nilsson.

Storvretas nya tabellposition är fjärde plats, medan Kalmarsund är på sjunde plats.

I nästa match möter Kalmarsund Helsingborg borta på söndag 23 januari 15.00. Storvreta möter Mullsjö tisdag 18 januari 18.30 hemma.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: