Mullsjö vann mot Jönköping
Montage
Matchrapport

Fyra raka segrar för Mullsjö – efter 5-4 mot Jönköping

ANNONS

Mullsjö och Jönköping har två helt olika formkurvor. Mullsjö vann lördagens möte i Nyhemshallen och har därmed fyra raka segrar i Superligan SSL herr. Bortalaget Jönköping däremot har sju raka förluster. Matchen slutade 5-4 (0-1, 4-0, 1-3).

Mullsjös tränare Johan Kihlbom:

– Prestationsmässigt var detta en usel match där vi kommer undan med blotta förskräckelsen. Jag tycker att JIK gör en bra match där de sånär straffar oss rejält. Vi spelar med undermålig kvalitet med bollen och räddas av en bra prestation från målvakten Simon Lööf. Men det är såklart skönt att kunna vinna ett derby trots det. Men det kommer att krävas mer av oss framåt. Gällande vår segersvit är det skönt att vi lyckats bygga en sådan såklart, men det här var vår sämsta prestation på ett bra tag och nu måste vi kolla på hur vi höjer oss framåt.

Jönköping tog ledningen efter 12.54, genom Alexander Zoric på pass av Dennis Svensson. Mullsjö gjorde dock fyra raka mål och gick från underläge 0-1 till ledning med 4-1. Efter 0.14 i tredje perioden ökade Mullsjö på till 5-1, på nytt genom Pelle Tarenius.

Emil Jacobsson, Filip Björk och Hannes Nyström reducerade tre gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 5-4 kom inte Jönköping.

Sebastian Palmqvist gjorde ett mål för Mullsjö och spelade dessutom fram till två mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Mullsjö i serieledning och Jönköping på elfte plats.

I nästa match möter Mullsjö Storvreta borta på tisdag 18 januari 18.30. Jönköping möter Hagunda söndag 23 januari 17.00 hemma.

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger

Den här artikeln handlar om: