Storvreta vann mot Dalen

Storvreta avgjorde i förlängningen mot Dalen

Matchen mellan hemmalaget Storvreta och gästande Dalen i Superligan SSL herr var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Storvreta avgöra till 6-5 (2-3, 1-1, 2-1, 1-0). Matchhjälte blev Robin Nilsberth, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Dalens tränare Jonathan Brolin om matchen:

– Ingen topprestation från vår sida idag. När vi är aggressiva i vårt försvarsspel är vi riktigt bra, men som helhet är vi för ojämna. För tre poäng idag hade det krävts ett bättre kontringsspel och generellt ett lite bättre anfallsspel. Tycker Ketil Kronberg är stark för oss idag och visar en väg in i matchen med starkt kroppsspråk och fint ledarskap!

I första perioden var det Dalen som var starkast. Laget vann perioden med 2-3.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 3-4.

4.05 in i tredje perioden nätade Storvretas Filip Eriksson framspelad av Carl Kostov Bredberg och kvitterade för Storvreta.

Efter 11.29 nätade Andreas Stefansson på pass av Victor Andersson och gav Storvreta ledningen.

17.28 in i perioden slog Dalens Alexander Hedlund till framspelad av Albin Carlsten och kvitterade för Dalen.

I förlängningen tog det 1.47 innan Storvreta avgjorde till 6-5. Stor matchhjälte blev Robin Nilsberth, framspelad av Albin Sjögren.

För tabellens utseende betyder det här att Storvreta ligger på femte plats medan Dalen har tredjeplatsen.

I nästa omgång har Storvreta Hagunda borta i IFU Arena, onsdag 12 januari 19.00. Dalen spelar hemma mot Djurgården söndag 9 januari 18.00.

Matchrapporter: JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK JIK vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Storvreta IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2