Warberg vann mot Lindås Rasta
Montage
Matchrapport

Segerraden förlängd för Warberg – besegrade Lindås Rasta

ANNONS

2-1 (0-1, 0-0, 2-0) blev resultatet när Warberg och Lindås Rasta möttes i Sparbanken Wictory Center på söndagen. I och med detta har Warberg fyra raka segrar i Allsvenskan södra dam.

– Ja det är en riktig kämpaseger. Det är en jämn och tuff match så det är extra roligt att kamma hem alla tre poängen. Vi vet att vi är en riktigt bra innebandylag. Och segrarna förtjänar vi, tyckte Warbergs tränare Martin Karlsson, efter matchen.

Lindås Rastas tränare Anders Nilsson tyckte så här om matchen:

– En väldigt jobbig förlust. Vi gör en riktigt bra match vad gäller allt förutom att vi inte gör mål på våra chanser och de är många.

Jenny Dahl blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 16.01 in i tredje perioden.

Lindås Rasta tog ledningen efter 12.33, genom Elin Lundblad på pass av Lina Gyså.

Andra perioden blev mållös. 2.34 in i tredje perioden slog Warbergs Nellie Wilhelmsson till på pass av Johanna Andersson och kvitterade för Warberg.

Efter 16.01 slog Jenny Dahl till framspelad av Jeanette Nilsson och avgjorde matchen. Dahl fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

I tabellen innebär det här att Lindås Rasta nu ligger på sjunde plats. Warberg är på tredje plats.

I nästa match möter Warberg Kalmarsund hemma på söndag 9 januari 16.00. Lindås Rasta möter Växjö IBK torsdag 6 januari 14.00 hemma.

Matchrapporter: Tungt besked för Lindås – åker ur serien Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten Lindås segerrad fortsätter efter 7-4 mot Jönköping Lindås vann efter sen kvittering mot Lindome

Den här artikeln handlar om: