Söndagens SSL
Superligan

Highlights: Mora-Sirius 3-8

Se alla målen från SSL-mötet mellan Mora och Sirius.

Efter en mållös förstaperiod fick bortalaget Sirius islossning i början av andra då man gjorde tre mål på en minut och 28 sekunder och Mora var ett besegrat lag. Hemmalaget tappade in två bollar till innan man fick stop på blödningen och kunde gå till en välbehövlig pausvila. Första perioden slutade 0-0 och tredje perioden slutade 3-3 så den andra perioden blev Moras fall.

Moras Malin Andréasson var inte nöjd med lagets insats, efter matchen, i SportExpressen Plays sändning: “Bedrövlig och pinsam andraperiod… det är nog vår sämsta period den här säsongen.”

Schweiziska landslagsspelaren Michelle Wiki öste in 10 mål i VM men i Sirius har hon haft en långmåltorka under hela säsongen men äntligen gjorde hon sitt första mål i den blåsvarta tröjan. Hon gjorde inte bara ett mål utan hon slog till med ett hattrick och en assist.

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.

Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)