Onyx förlorade mot Bele Barkarby
Montage
Matchrapport

Ryck i sista perioden avgjorde för Bele Barkarby borta mot Onyx

ANNONS

En jämn match mellan hemmalaget Onyx och gästande Bele Barkarby avgjordes först i tredje perioden. Då drog Bele Barkarby ifrån och vann matchen i Allsvenskan norra herr med 8-3 (2-1, 1-2, 5-0).

– Vi startar matchen utefter vår gameplan och lyckas störa deras spel i första och andra period. Vilket vi får ta med oss inför framtiden. I tredje perioden sätter Bele sina lägen och vi gör det inte vilket gör att de går ifrån till 3-6. Vi ändrar om och försöker komma tillbaka genom sex mot fem, missar vissa lägen och Bele får göra två mål i tom bur. Allt som allt mycket bra saker att ta med men vi är i stort behov av poäng och alla i laget, ledare som spelare behöver steppa upp för att ta poäng i de kommande matcherna, kommenterade Onyx tränare Peder Hägg.

I första perioden var det Bele Barkarby som var starkast. Laget vann perioden med 1-2.

Onyx hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Bele Barkarby spelade bra i tredje perioden och gick från 3-3 till 3-8 genom tre mål av Sam Madani och två mål av Joacim Ulvhag och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 41 sekunder kvar att spela.

Noterbart är att Sam Madani gjorde fyra mål för Bele Barkarby och Oscar Kristensen gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål.

För Bele Barkarby gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Onyx är på tionde plats.

I nästa omgång har Onyx Strängnäs hemma i Nyköpings Arenor Rosvalla, lördag 18 december 16.00. Bele Barkarby spelar borta mot AIK fredag 17 december 19.30.

Matchrapporter: Sundsvall FBC tog hem segern efter förlängning mot Bele Barkarby Stark seger för Bele Barkarby i toppmatchen mot Nykvarn Ungdom Målfest för IBF Västerås hemma mot Onyx Seger för Djurgården på hemmaplan mot Bele Barkarby Solfjäderstaden vann borta mot Onyx

Den här artikeln handlar om: