Ser du bollen?
Bild: IFF
VM 2020 (Herrar)

TV-tittarnas kritik: "Gör om och gör rätt"

ANNONS

Kritiken efter premiärmatchen - svårt att se bollen: "Katastrofval"

Tidigare har vi skrivit om kritiken mot sändningen av svenska herrlandslagets VM-premiär mot Lettland, som slutade 11-1, när det gällde ljud och grafik. Men ytterligare ett hett ämne har stått i fokus efter sändningen, nämligen färgen på boll och golv. Många upplevde att det var svårt att se bollen i sändningen och uttrycker sitt missnöje i sociala medier. På Innebandymagazinets Facebook har diskussionen gått varm. Här är några av kommentarerna:

”Varför envisas man med ljust golv? Borde va en lag på mörkt golv typ det som finns i Nyhemshallen! Och ja, de va oerhört jobbigt med alla avblåsnngar som pågick i annan match! Hur svårt kan de va!?”

”Fel färg på golv och boll”

”Katastrofval av golv!! Man ser ju knappt bollen”

”Byt till en mörkare boll. Lite svårt att lägga om golvet nu. Till nästa VM gör om och gör rätt”

”Det är väl inte så svårt! Tidigare år fanns det ju ett TV-golv i SSL som användes varje vecka. Då sändes ju bara en match. Tog väl några timmar att lägga in.”


TV: Sveriges första mål i herr-VM

Linus Nordgren gjorde Sveriges första mål i VM framspelad av debutanten Jesper Sankell.

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: