Foto: IFF/Juha Leskinen
VM 2020 (Herrar)

Tittare rasar mot missen i SVT:s sändning: "Parodi"

ANNONS

Förvirring i första perioden när Sveriges VM-premiär mot Lettland sändes.

Innebandy-VM sänds nästan dagligen i SVT under två veckor. Idag startade herrarnas VM-turnering och Sverige premiärspelar mot Lettland. SVT-teamet är kvar i Uppsala för att slutföra sändningarna av dam-VM och kommenterade således matchen från IFU Arena, närmare bestämt i A-hallen. Problemet: Det spelades samtidigt en match i hallen, där domarsignaler och musik kom med i sändningen av herrmatchen. Just ljudet av avblåsningar blev extra förvirrande när spelet fortgick.

Många tittare reagerade i sociala medier. En av dem var Ahmad Aldeeb, vars storebror Omar Aldeeb spelar i VM. ”Helvete SVT stäng av erat ljud i bakgrunden, vi vill inte höra musiken och domarsignaler från Uppsala…” twittrar Aldeeb och tillägger i ett senare inlägg: ”Parodi”.

Kritik har även kommit mot SVT:s förhandsgrafik där man fick se Sveriges trupp i sin helhet, och klubbarna som angavs var fel på nästan alla spelare.


TV: Njut av Moa Tschöps geniala assist till Cajsa Elms 9-3-mål

Var Sveriges sista mål mot Finland det snyggaste?

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: