Notification
Foto: Oskar Kullander

Korpinnebandy när den är som bäst!

Korpen Stockholm arrangerar seriespel i Liljeholmshallen på söndagar och det är nu hög tid att anmäla laget inför kommande vårsäsong. Samla kompisgänget och anmäl laget innan den 9 december för att inte gå miste om vårens höjdpunkt.

Samla ihop ett kompisgäng och spela innebandy i Korpen Stockholms seriespel i vår. Alla är välkomna att delta oavsett vilken erfarenhet ni har sedan tidigare. 3-mot-3 med eller utan målvakt i herr- eller damklass. Vill ni hellre spela 6-mot-6 (med målvakt) så kan ni anmäla er till det! Oavsett vilken spelklass ni väljer spelas samtliga matcher i Liljeholmshallen på söndagar. Ordinarie säsong för 6-mot-6 spelas september-maj men vi startar alltså en vårserie för er som inte redan är med och inte vill vänta till i höst!

3-mot-3 spelas på liten plan och matcherna är 25 minuter långa. Lagen spelar då två matcher per tillfälle och målsättningen är att spela varannan söndag, men p.g.a. varierande halltider kan det förekomma undantag. 6-mot-6 spelas 3x15 minuter och då är det en match per tillfälle som gäller. 

Sista anmälningsdag är 9 december, passa därför på att anmäla laget nu så att ni är redo för en vårsäsong fullspäckad med härlig korpinnebandy!

Mer info och anmälan hittar du HÄR.