Bollnäs spelade lika mot Håsta

Bollnäs och Håsta delade på poängen efter 4-4

Det blev delad pott när Bollnäs tog emot Håsta i division 1 Norrland herr. Slutresultatet skrevs till 4-4 (2-2, 0-1, 2-1, 0-0).

Bollnäs startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 25 sekunder slog Hassan Hajo till på pass av Johannes Sigvardsson.

Håsta kvitterade till 1-1 efter 7.55, genom Joel Johansson framspelad av Oskar Fahlberg.

Laget tog också ledningen efter 12.11, genom Henric Pettersson på pass av Oskar Fahlberg.

Bollnäs kvitterade till 2-2 efter 15.40, genom Johannes Sigvardsson framspelad av Albin Tällberg.

Efter 2.51 i andra perioden nätade Marcus Aittamaa, framspelad av Max Larsson och gav Håsta ledningen. 7.14 in i tredje perioden slog Bollnäs Hassan Hajo till ännu en gång på pass av Albin Tällberg och kvitterade för Bollnäs.

Efter 12.15 nätade Robin Nilsson framspelad av Hassan Hajo och gav Bollnäs ledningen.

17.34 in i perioden nätade Håstas William Edlund på pass av Max Grenedal och kvitterade för Håsta.

Fjärde perioden blev mållös.

Bollnäs Hassan Hajo stod för tre poäng, varav två mål.

Bollnäs ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Håsta ligger på tionde plats.

Lördag 8 januari spelar Bollnäs borta mot IBK Luleå 13.00 och Håsta mot Wibax borta 16.00 i Norrmalmia Sporthall.

Matchrapporter: IBF Dalen klart för kval efter seger mot Håsta Thorengruppen 2 avgjorde tät match mot Bollnäs i tredje perioden Bollnäs åker ur serien – det står klart efter söndagens match Målfest när Skellefteå Utv krossade Håsta i OilQuick Arena Storseger för Gamla Stan borta mot Håsta