CL98IC A vann mot Växjö IBK U

CL98IC A vann mot Växjö IBK U hemma – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när CL98IC A tog emot Växjö IBK U i division 1 östra Götaland herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 8-7 (1-3, 2-2, 4-2, 1-0). Jonathan Karlberg blev matchhjälte för CL98IC A med sitt mål blott 19 sekunder in i förlängningen.

Växjö IBK U:s tränare Markus Löppönen:

– En bra match från vår sida. Vi är inte nöjda med en poäng. Nu har vi lite uppehåll för att slipa på detaljer.

Det här innebär att CL98IC A nu har fyra segrar i följd.

I första perioden var det Växjö IBK U som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 3-5.

I tredje perioden var det i stället CL98IC A som hade kommandot. Laget vann perioden med 4-2 och ställningen efter tre perioder var 7-7.

I förlängningen tog det 19 sekunder innan CL98IC A avgjorde till 8-7. Stor matchhjälte blev Jonathan Karlberg.

Noterbart är att CL98IC A:s Jonathan Karlberg gjorde fyra mål.

Det här betyder att Växjö IBK U ligger på nionde plats i tabellen, och CL98IC A är på femte plats.

Lördag 18 december möter CL98IC A Hovslätt borta 14.00 och Växjö IBK U möter Nyköping borta 13.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga CL98IC A besegrade Munka-Ljungby efter Hannes Slöjdares dubbel Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden