Alingsås vann mot Stenungsund

Fortsatt tungt för formsvagt Stenungsund – förlust mot Alingsås

Det räcker inte hela vägen till seger för Stenungsund. Det står klart efter 4-5 (2-2, 2-1, 0-2) borta mot Alingsås. Det var Stenungsunds åttonde match i rad utan seger i division 1 västra herr.

– Den här matchen hade kunnat sluta hur som helst, men tyvärr drar Alingsås det längsta strået med bara några sekunder kvar och avgör. Fruktansvärt sur förlust, närmare poäng än så här kommer man inte. Bara att bryta ihop och komma igen, kommenterade Stenungsunds tränare Kevin Nilsson.

Mattias Ögren stod för Alingsås avgörande mål med bara 16 sekunder kvar av matchen.

Alingsås startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 01.36 slog Rasmus Gabrielii till på pass av Erik Pajnert.

Stenungsund kvitterade till 1-1 efter 8.12, genom Adam Berntzen framspelad av Viktor Falkman.

Laget tog också ledningen efter 18.59, genom Henrik Areskoug framspelad av Daniel Steffenssen.

Alingsås kvitterade till 2-2 alldeles i slutsekunderna av första perioden genom Mattias Ögren på pass av Leon Arvidsson.

Efter 7.35 gjorde Stenungsund 2-3 genom Sebastian Brunzell.

Alingsås kom tillbaka, och gjorde 3-3 genom Kevin Keijsner efter 8.56 i andra perioden.

Stenungsund tog ledningen med 3-4 genom Kevin Nilsson efter 19.06. 4.41 in i tredje perioden slog Alingsås Mattias Ögren till ännu en gång och kvitterade för Alingsås.

Laget tog ledningen med 16 sekunder kvar att spela åter igen genom Mattias Ögren. 5-4-målet blev matchens sista.

Alingsås Mattias Ögren gjorde tre mål.

För Alingsås gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Stenungsund är på elfte och sista plats.

Alingsås tar sig an Lidköping i nästa match borta fredag 10 december 19.30. Stenungsund möter Floda hemma lördag 27 november 12.00.

Matchrapporter: Jonsson och Lundahl heta när Alingsås slog Zenith Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge Hannes Torgnysson matchhjälte när Pixbo vann mot Alingsås Kungälv säkrade hemmaseger mot Alingsås