Notification

Avsluta säsongen på bästa sätt med Örebrocupen!

Cirka 300 lag väntas delta i kommande upplaga av den populära innebandycupen i Örebro.

Örebrocupen är en välkänd innebandycup som har funnits i ett 20-tal år. Senaste 10 åren har cupen lockat över 300 deltagande lag varje år, ett tydligt tecken på att deltagarna är nöjda. Förutom tre dagar fyllda av rolig innebandy så kännetecknas Örebrocupen av en bra helhetsupplevelse och en stark organisation som har stor erfarenhet av att arrangera ungdomscuper.

– Vi har lagt mycket krut på att maten ska hålla hög kvalité, det är något vi har fått väldigt bra betyg på år efter år. En fördel med Örebro är också att det är en ganska liten stad och att det inte är så långa avstånd mellan hallarna, skolor och centrala Örebro med aktiviteter såsom Gustavsvik, Prison Island och Sörbybacken. Geografiskt har Örebro också ett bra läge med ganska nära till många av de stora städerna, säger cupansvarige Magnus Burklint.

Cupen består av både tävlande klasser (F/P12-16 år) och resultatlösa klasser (F/P10-11 år), och lagen som deltar kommer från nästan hela Sverige.

– Vi har haft lag med från Mora i norr och från Malmö i söder, så det kommer lag från nästan hela landet. Men de flesta kommer såklart från Mellansverige, fortsätter Burklint.

Nu är anmälan öppen för att anmäla sig till kommande upplaga 8-10 april 2022! Mer information och hur man anmäler sitt lag hittas här: https://orebrocupeinnebandy.cups.nu/

Fakta: Örebrocupen

Datum: 8-10 april 2022

Plats: Örebro

Klasser: Flickor/pojkar 10-11 år (resultatlösa), flickor/pojkar 12-16 år (tävlande).

Matchgaranti: 5 matcher för resultatlösa, minst 4 matcher för tävlande.

Spelarenor: Örebrocupen Innebandy spelas i ett 20-tal hallar i Örebro och Kumla.

Hemsida: https://orebrocupeinnebandy.cups.nu/