SPONSRAT INNEHÅLL

Nya RE7 ute nu: "Enda 27-skaftet i vår kollektion"

Här är nya UNIHOC-klubban som Rasmus Enström spelar med i VM.

Svart, stilren och lätt. Det är några av attributen på nya RE7-modellen som UNIHOC tagit fram tillsammans med Faluns och svenska landslagets superstjärna Rasmus Enström. 

– Det är alltid spännande när de nya modellerna släpps på marknaden, särskilt när det handlar om klubbor som våra största profiler spelar med. RE7-modellen har ett SUPERSKIN PRO-skaft och det är en modell som är omtyckt av många spelartyper och det är en mycket populär modell, berättar Johan Jihde som är brand manager på UNIHOC. 

Hur har samarbetet fungerat med Rasmus när ni tagit fram nya RE7? 

– Det är alltid kul att ta fram klubbor med Rasmus. Han vet vad han vill ha rent tekniskt samtidigt som är han öppen för förslag vad gäller designen och det gör att vi alltid kan ta fram spännande nyheter tillsammans.

Vilka detaljer på nya RE7 är viktigast att lyfta fram? 

– Jag skulle säga att skaftmodellen han valt, SUPERSKIN PRO 27, är ett mycket bra alternativ för många olika spelartyper. Det är ett mycket lätt skaft med perfekt balans, samtidigt som klubban inte ligger i de allra dyraste prisklasserna, så detta är ett mycket bra val. Lite kuriosa är att detta är det enda 27-skaftet vi har i vår kollektion, framtaget för att Rasmus är så specifik med hur han vill att skaftet ska vara.

När och var finns den tillgänglig att beställa? 

– Klubban släpps till försäljning på fredag den 19:e november, och den går att köpa både i butik och på webben. Flera av innebandybutikerna erbjuder även möjligheten att förbeställa sin klubba innan släppet, om man vill vara säker på att få tag på ett exemplar.

Enström: ”Lätt klubba med bra balans”

Rasmus Enström har fått sina nya RE7-klubbor och är mycket nöjd. 

– Det viktigaste för mig är att det ska kännas bra när jag håller i klubban. Jag vill ha en lätt klubba med bra balans. 27 i flex är lagom, med mjukare flex så skjuter jag bara av klubborna och är det för styvt så känner jag inte att man får samma kraft i skotten. 27 har fungerat genom alla år. Sedan är ju klubban snygg också, nästan helsvart och stilren, säger Rasmus Enström.

Du är ju allround i din spelstil. Behöver man ha samma spelstil som dig för att den här klubban ska passa eller passar den till fler spelartyper?

– Ja, jag tycker att den passar till fler. Det går att skjuta hårt men också passa bra. Det är inte den lättaste klubban men inte den tyngsta heller. Jag gillar att spela med lätta klubbor, det är det jag tittar mest på.

RE7-klubban finns med både PLAYER+ och EPIC som blad. Vilket spelar du med?

– PLAYER+ kör jag med, eftersom jag passar mest nuförtiden och inte skjuter lika mycket. Även om man kan skjuta bra skott med den också. EPIC är ju mer ett skottblad och jag skulle säkert skjuta bättre med det, men som du säger så är jag mer allround och en playmaker, och jag tycker att jag får bättre passningar med PLAYER+. 

PLAYER+ RE7 TITAN SUPERSKIN MID 29

Längd: 87/92 cm

Flex: 29

Blad: PLAYER+

Grepplinda: TOP GRIP

PLAYER+ RE7 TITAN SUPERSKIN PRO 27

Längd: 96/100/104 cm

Flex: 27

Blad: PLAYER+

Grepplinda: TOP GRIP

EPIC RE7 TITAN SUPERSKIN MID 29

Längd: 87/92 cm

Flex: 29

Blad: EPIC

Grepplinda: TOP GRIP

EPIC RE7 TITAN SUPERSKIN PRO 27

Längd: 96/100/104 cm

Flex: 27

Blad: EPIC

Grepplinda: TOP GRIP

 

JUST NU! 20% på hela sortimentet hos Unihoc.com (gäller på ordinarie priser)

Ange rabattkoden: MAGAZINET20