Lindås Rasta förlorade mot Lindome

Lindome vann mot Lindås Rasta på bortaplan

Lindome vann borta mot Lindås Rasta i Allsvenskan södra dam. Matchen på söndagen slutade 2-4 (0-2, 1-2, 1-0).

– Spelmässigt var det en ganska jämn match med högt tempo, men tyvärr satte vi inte dit våra lägen vilket Lindome gjorde och därför vann de matchen, kommenterade Lindås Rastas tränare Anders Nilsson.

Lindome startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Jenny Abrahamsson och Dagmar Surá. Lindome gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4, och punkterade matchen.

Lindås Rasta reducerade dock till 1-4 genom Elin Nilsson med 03.37 kvar att spela. Lindås Rasta reducerade igen 11.03 in i tredje perioden genom Lisa Ekström på pass av Emma Lundblad. Det fastställde slutresultatet till 2-4. Mer än så blev det dock inte för laget.

För Lindås Rasta gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Lindome är på tredje plats.

I nästa omgång har Lindås Rasta IBK Göteborg hemma i Salming Arena, söndag 12 december 14.00. Lindome spelar hemma mot Pixbo lördag 18 december 14.00.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Tungt besked för Lindås – åker ur serien Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad