Visby IBK vann mot Nykvarn Ungdom

Efter fem förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Visby IBK

Matchen mellan Visby IBK och Nykvarn Ungdom i ICA Maxi Arena slutade 7-3 (2-0, 2-0, 3-3). Ett skönt trendbrott för Visby IBK. Laget hade före lördagens hemmamatch fem förluster i rad i Allsvenskan norra herr.

Efter åtta matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Nykvarn Ungdom.

I början av matchen var Visby IBK starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Albin Lundell och Markus Jovic. Visby IBK gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0. Tredje perioden slutade 3-3 och Visby IBK vann matchen med 7-3.

I tabellen innebär det här att Visby IBK nu ligger på nionde plats. Nykvarn Ungdom leder fortfarande serien, ett poäng före Salem.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 20 november. Då möter Visby IBK Onyx i ICA Maxi Arena 17.00. Nykvarn Ungdom tar sig an Tullinge hemma 15.00.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF