Helsingborg förlorade mot Storvreta

Storvreta slog Helsingborg i måljämn match i Helsingborg Arena

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Storvreta, som vann borta mot Helsingborg med 4-3 (1-0, 1-1, 2-2) i Superligan SSL herr på fredagen. Andreas Stefansson stod för Storvretas avgörande mål med bara två sekunder kvar av matchen.

Storvreta tog ledningen efter 6.36, genom Niklas Winroth på pass av Robin Nilsberth. Efter 4.53 i andra perioden nätade Fredi Petersson, på pass av Max Wahlgren och kvitterade för Helsingborg.

Storvretas Tobias Gustafsson gjorde 1-2 efter 9.39 framspelad av Robin Nilsberth.

4.36 in i tredje perioden nätade Helsingborgs Christoffer Andersson på pass av Linus Bergström och kvitterade för Helsingborg.

4.43 in i perioden slog Storvretas Filip Eriksson till framspelad av Otto Weidman och gav Storvreta ledningen.

Efter 16.48 slog Linus Malmström till framspelad av Max Wahlgren och kvitterade för Helsingborg.

Storvreta tog ledningen med två sekunder kvar att spela genom Andreas Stefansson framspelad av Albin Sjögren. 3-4-målet blev matchens sista.

För Storvreta gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Helsingborg är på sjunde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 17 november. Då möter Helsingborg Djurgården i Eriksdalshallen 19.00. Storvreta tar sig an Thorengruppen hemma 18.30.

Matchrapporter: JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK JIK vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Storvreta Tungt för Storvreta – Linköping bröt fina vinstsviten