Lindome vann mot IBK Göteborg

Seger för Lindome på hemmaplan mot IBK Göteborg

Lindome vann mötet med IBK Göteborg hemma med 5-3 (2-1, 2-2, 1-0) på torsdagen i Allsvenskan södra dam.

Lindome startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 02.38 slog Jenny Abrahamsson till framspelad av Andrea Sveder.

IBK Göteborg kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 3.07 slog Moa Rylander till på pass av Louise Hedkvist.

Lindome tog ledningen på nytt efter 16.45, genom Jonna Karlsson framspelad av Therese Landén.

Lindome gjorde 3-1 genom Dagmar Surá efter 9.58 i andra perioden.

IBK Göteborg reducerade dock till 3-2 genom Martine Anderson Simonsen efter 10.32.

Lindome tog ledningen med 4-2 genom Therese Landén efter 11.55 och kom allt närmare segern.

IBK Göteborg gjorde 4-3 genom Moa Rylander med 02.52 kvar att spela. Lindome punkterade matchen med ett 5-3-mål med tre sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Viktoria Rosberg på pass av Ida Samuelsson. 5-3-målet blev matchens sista.

Viktoria Rosberg gjorde ett mål för Lindome och totalt tre poäng.

Lindome ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan IBK Göteborg är på andra plats.

Lindome tar sig an Lindås Rasta i nästa match borta söndag 14 november 14.00. IBK Göteborg möter Warberg hemma lördag 13 november 15.00.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Moa Wahlström stor matchhjälte när Lindome slog Olofström Lindås vann efter sen kvittering mot Lindome