Endre förlorade mot IBF Falun

Tuff match slutade med seger för IBF Falun mot Endre

Det svängde i matchen i Superligan SSL dam mellan Endre och IBF Falun i ICA Maxi Arena. Hemmalaget Endre hade ledningen i början av tredje perioden, med 6-5, men IBF Falun vände matchen och vann till slut med 7-6.

Segermålet för IBF Falun stod Moa Jakobsson för 16.33 in i tredje perioden.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 4-4 och resultatet var 4-4 efter en perioders spel.

Endre var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 6-5.

2.38 in i tredje perioden nätade IBF Faluns Emelie Björklund åter igen framspelad av Malin Hansson och kvitterade för IBF Falun.

Efter 16.33 nätade Moa Jakobsson på pass av Ellen Svensson och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen. 6-7-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Emelie Björklund gjorde två mål för IBF Falun och spelade dessutom fram till ett mål.

IBF Falun ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Endre är på tredje plats.

I nästa omgång har Endre Pixbo Wallenstam hemma i ICA Maxi Arena, söndag 14 november 12.30. IBF Falun spelar borta mot Västerås Rönnby lördag 13 november 13.00.

Matchrapporter: Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre Isabel Balzano i målform när Åkersberga IBF vann mot IBF Falun IBF Falun vann mot Täby efter mål av Philippa Blom Endre slutspelsklart efter seger mot Karlstad