Kalmarsund vann mot CL98IC A

Kalmarsund vände underläge och vann

Kalmarsund låg under inför sista perioden i hemmamatchen i division 1 östra Götaland herr mot CL98IC A. Men laget vände underläget, och vann, med 3-2 (0-1, 0-1, 3-0) i onsdagens match i Färjehallen.

Kasper Hultgren blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 15.06 in i tredje perioden.

Segern var Kalmarsunds sjätte på de senaste sju matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

CL98IC A tog ledningen efter 8.18, genom Emil Andersson. Matchen stod därefter länge och vägde. Efter 13.14 i andra perioden slog Fabian Rydell till, och ökade ledningen för CL98IC A. Kalmarsund gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 0-2 till ledning med 3-2. Kalmarsunds mål gjordes av Christopher Dahl, Jesper Svensson och Kasper Hultgren. Hultgrens 3-2-mål kom med 04.54 kvar av matchen.

För CL98IC A gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Kalmarsund är på tredje plats.

Lördag 6 november 13.00 spelar Kalmarsund borta mot Hovshaga. CL98IC A möter Vimmerby borta i Vimmerby Idrottshall fredag 5 november 19.30.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug