Endre vann mot KAIS Mora

Utklassning när Endre besegrade KAIS Mora i ICA Maxi Arena

Endre hade inga problem med KAIS Mora i Superligan SSL dam, och vann hemma med utklassningssiffrorna 9-3 (2-0, 2-1, 5-2).

Segern var Endres sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Endre startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Elin Roos tidigt i perioden. Endre dominerade även i andra perioden. Laget gick upp till 3-0 innan KAIS Mora reducerade.

Därefter kontrollerade dock Endre spelet och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 4-1. Endre vann också tredje perioden 5-2 och matchen med hela 9-3.

Snackisen var att Elin Roos gjorde tre mål för Endre och totalt fem poäng och Ellen Bäckstedt stod för fem poäng, varav två mål.

KAIS Mora ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Endre är på tredje plats.

Endre tar sig an IBF Falun i nästa match hemma söndag 7 november 12.30. KAIS Mora möter samma dag 14.00 Västerås Rönnby hemma.

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre