Falun vann mot Storvreta

Falun vann mot Storvreta hemma – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när Falun tog emot Storvreta i Superligan SSL herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Falun var starkast, och segerresultatet blev därmed 5-4 (2-0, 2-3, 0-1, 1-0). Stor matchhjälte 43 sekunder in i förlängningen blev Magnus Jansson som gjorde det avgörande målet.

I början av matchen var Falun starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Casper Backby och Linus Holmgren. Storvreta dominerade spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

17.07 in i tredje perioden slog Storvretas Andreas Stefansson till åter igen och kvitterade för Storvreta. I förlängningen tog det 43 sekunder innan Falun avgjorde till 5-4. Matchvinnare för hemmalaget blev Magnus Jansson, på pass av Omar Aldeeb.

Falun ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Storvreta ligger på sjätte plats.

I nästa omgång har Falun Dalen borta i Umeå Energi Arena, söndag 7 november 18.00. Storvreta spelar hemma mot Djurgården tisdag 9 november 19.00.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Växjö tog sista chansen mot Storvretas Pixbo tog ny seger mot IBF Falun