Craftstaden vann mot Warberg

Craftstaden vann mot Warberg hemma – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när Craftstaden tog emot Warberg i Allsvenskan södra dam. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-0, 0-0, 1-3, 1-0). Matchhjälte blev Nellie Schwartz, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

I början av matchen var Craftstaden starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Lisa Sundberg Tisell och Linnéa Eos.

Andra perioden blev mållös. Warberg reducerade dock till 2-1 genom Olivia Wallin tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

Efter 4.51 gjorde Craftstaden 3-1 genom Fanny Sundberg -Tisell.

Warberg gjorde 3-2 genom Olivia Wallin efter 11.42. Warberg kvitterade också till 3-3 genom Evelina Jönsson i början av fjärde perioden. Målet kom med 21.00 kvar att spela, och gav hopp om en poäng för Warberg.

Craftstaden gjorde dock 4-3 genom Nellie Schwartz med 16.08 kvar i perioden och avgjorde matchen.

Craftstaden har nu sex poäng och Warberg har sju poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa omgång har Craftstaden Munka-Ljungby borta i Munkahallen, lördag 6 november 15.15. Warberg spelar hemma mot Lindome fredag 5 november 19.00.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Craftstaden nollade Partille D1 – vann med 3-0 Jönköping toppar tabellen efter seger mot Craftstaden