Notification
Foto: Warberg Innebandy

Över 100 anmälda lag redan nu till Warbergsspelen

Rekordstort intresse för den klassiska turneringen, Warbergsspelen.

Warbergsspelen är en av vårens mest populära och högkvalitativa innebandycuper i Sverige och den perfekta avslutningen på säsongen. Cupen spelas de två första helgerna i april. Först 2-3 april med kämpande klasser, för pojkar och flickor födda mellan 2010 och 2014. Sedan 8-10 april med tävlande klasser, för pojkar och flickor födda mellan 2005 och 2009.

Många lag brukar delta i Warbergsspelen, som är den tredje största innebandycupen i Sverige, och intresset i år är rekordhögt. Redan har över 100 lag anmält sig.

– Vi har redan nu lag från åtta distrikt och även internationella lag, berättar cupansvarige Jonathan Håkansson.

Huvudarenan för cupen är Sparbanken Wictory Center som är hemmaplan för Warbergs elitlag och som erbjuder spel på tre planer. 

Ser man till att anmäla sig i god tid så har man chansen att vinna träningskläder.

– Vi har nu en tävling att alla lag som är anmälda senast den 30 november är med i utlottningen av tröjor från vår samarbetspartner, Craft Sportswear, säger Jonathan Håkansson.

Fakta: Warbergsspelen

Ort: Varberg

Datum: 2-3 april & 8-10 april 2022

Kämpande klasser: Flickor och pojkar födda 2010-2014

Tävlande klasser: Flickor & pojkar födda 2005-2009

Antal matcher: Minst 4 matcher garanteras i tävlande klassen och minst 5 i kämpande klassen födda 2010-2012. Födda 2013-2014 garanteras 3 matcher.

Huvudarena: Sparbanken Wictory Center

Hemsida: https://warbergsspelen.se/

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)