Falun-täby 8-5
SSL

TV: Omdiskuterad utvisning fällde Täby

Täby drabbades av en tvåminutare i förlustmatchen mot Falun i senaste omgången, ett domarbeslut som ifrågasattes av kommentatorerna.

Det var två minuter in i andra perioden som Täby drabbades av en utvisning då man enligt domaren hade för många spelare på planen. Man ledde då med 4-1 men släppte in mål i det efterföljande boxplay-spelet, Falun kom senare ikapp och kunde vända matchen och till slut vinna med 8-5. Se utvisningen i spelaren ovan!

Matchrapporter: Revansch och tre poäng för Endre Två mål för Matilda Abramsson när AIK vann mot Täby FC Isabel Balzano i målform när Åkersberga IBF vann mot IBF Falun IBF Falun vann mot Täby efter mål av Philippa Blom Dålig första period sänkte IBF Falun

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.

Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)