Allsvenskan södra

Highlights: Lillån-Lerum 8-8

ANNONS

Se alla målen från det allsvenska mötet mellan Lillån och Lerum som slutade 8-8.

Lerum har inte lyckats att konservera fjolårets succéform utan efter fem omgångar har man bara spelat in sju poäng så här långt vilket placera laget på en sjunde plats. Att laget kan göra mycket mål vet vi om sen gammalt och framförallt Joel Ekström som vann hela poängligan ifjol storstilat. Men just nu är det försvaret som gäckar Lerumsgänget som släppt in mest mål av alla i serien. 8-8 slutade helgens match och 8 mål är vad man släpper in i genomsnitt just nu. Lillån har heller inte behållit sin form från förra säsongen och de parkerar för närvarande under nedflyttningsstrecket.  

Nämnde ovan Lerums poängkung som missade de första matcherna på grund av en skada. Nu är han tillbaka på allvar igen och Ekström stod för fyra poäng, lika många som kedjekamraten Noah Johansson. 

Precis som hos Lerum så visar hemmalagets Isak Palmén att poängmakandet är på uppgång och här stod den fd SSL-spelaren för ett hattrick. 

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: