HIGHLIGHTS: STORVRETA-JÖNKÖPING 10-4
Superligan

Irriterat efter Storvretas seger mot Jönköping

ANNONS

”Helt overkligt hur man kan ta så mycket skit och sedan vika sig”

Se highlights från Storvreta-Jönköping (10-4) i klippet ovan!

Jönköping hängde med bra, bättre än resultatet 10-4 visar. Efter halva matchen var ställningen 4-4 och det var först på slutet som det rann iväg.

”Vilket mål utav pojken!” - det utbrast kommentatorn när Storvretaforwaden Filip Eriksson lekande lätt gjorde mål på ett oerhört läckert sätt (se klippet ovan). Totalt gjorde 20-åringen tre mål i matchen.

”Han är säkert irriterad på mig med, så det köper jag. Jag är mer frustrerad på den skiten han får ge till domaren. Alltså, jag tycker det är helt overkligt hur man kan ta så mycket skit och sedan vika sig när… jag vet inte, jag ska inte säga mer än så nu” - Jönköpings Filip Björk hade många heta duster med Storvretas Robin Nilsberth under matchen och gav sin syn på det efteråt i SportExpressen Play, då det var märkbart irriterat även efter slutsignal.

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: