Endre vann mot Sirius

Endre utklassade Sirius på hemmaplan

Endre fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Sirius i Superligan SSL dam med 7-2 (3-0, 2-2, 2-0).

Segern var Endres femte på de senaste sex matcherna.

Endre dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Anna Jakobsson och ett mål av Isabella Ström. Endre gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0.

Sirius reducerade dock till både 5-1 och 5-2 genom Maja Sund och Jonna Vuontisvaara, det sista med 2.25 kvar att spela. Endre fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-2. Målen i sista perioden gjordes av Elin Roos och Elin Roos.

Noterbart är attEndres Elin Roos gjorde fyra mål och Ellen Bäckstedt hade tre assists.

I tabellen innebär det här att Endre nu ligger på tredje plats. Sirius är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Endre är KAIS Mora. Lagen möts söndag 31 oktober 12.30 i ICA Maxi Arena. Sirius tar sig an Pixbo Wallenstam hemma lördag 30 oktober 16.30.

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre