Warberg förlorade mot Västerås Rönnby

Västerås Rönnby gjorde tre mål i tredje perioden – vann stort mot Warberg

Hemmalaget Warberg var fortfarande med i matchen mot Västerås Rönnby inför tredje perioden. Men där fick Västerås Rönnby rejäl utdelning. Till slut blev det hela 1-6 (0-2, 1-1, 0-3) i matchen i Superligan SSL dam.

Västerås Rönnby startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Wilma Johansson och Linnea Hammar. Warberg reducerade dock till 1-2 genom Amanda Johansson efter 6.16 i andra perioden.

Västerås Rönnby gjorde 1-3, åter igen genom Wilma Johansson efter 12.22. Västerås Rönnby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Kajsa Johansson, Wilma Johansson och Jonna Sjöberg.

Noterbart är attVästerås Rönnbys Wilma Johansson stod för fyra poäng, varav tre mål.

Warberg tar sig an Karlstad IBF i nästa match borta lördag 30 oktober 14.30. Västerås Rönnby möter samma dag 13.00 Malmö FBC hemma.

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Målfest för Rönnby IBK hemma mot IBK Lund Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare