Linköping FBC vann mot CL98IC A

Seger för Linköping FBC efter avgörande i förlängningen mot CL98IC A

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Linköping FBC avgöra den jämna matchen hemma mot CL98IC A i division 1 östra Götaland herr. Slutresultatet blev 8-7 (2-1, 1-1, 4-5, 1-0). Matchhjälte blev Samuel Dahlberg Demir, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Linköping FBC startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Tim Rosell och Jacob Ammenberg innan CL98IC A svarade och gjorde 2-1 genom David Carrington. Efter 5.59 i andra perioden nätade Jonathan Karlberg, och kvitterade för CL98IC A.

Linköping FBC:s Filip Serrander gjorde 3-2 efter 7.46.

CL98IC A var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-5 och ställningen efter tre perioder var 7-7.

Segermålet för Linköping FBC stod Samuel Dahlberg Demir för 1.54 i förlängningen. I förlängningen tog det 1.54 innan Linköping FBC också avgjorde till 8-7. Stor matchhjälte blev Samuel Dahlberg Demir.

Noterbart är att Jonathan Karlberg gjorde tre mål för CL98IC A.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Linköping FBC med 5-4.

I nästa match, lördag 30 oktober, har Linköping FBC Hovshaga borta i Hovshaga Sporthall 13.00, medan CL98IC A spelar hemma mot Ledberg 12.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Linköping utklassade IBF Norrköping på hemmaplan Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Linköping fortsätter skörda segrar hemma – vann med 9-5 mot Surahammar