Kalmarsund vann mot Bergs IK

Kalmarsund fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för Kalmarsund i division 1 östra Götaland herr. På lördagen mötte laget Bergs IK i Färjehallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Bergs IK blev 5-4 (2-0, 2-1, 1-3).

I början av matchen var Kalmarsund starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Simon Boklund. Kalmarsund gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0.

Bergs IK reducerade dock till 4-1 genom Joakim Nyberg efter 14.22. Bergs IK gjorde 4-2 genom Ludwig Gabrielsson efter 6.06 i tredje perioden.

Kalmarsund ökade ledningen till 5-2, åter igen genom Oskar Johansson efter 7.45.

Oliver Liedberg och Sebastian Hagberg reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 5-4 kom inte Bergs IK.

Snackisen var att Kalmarsunds Oskar Johansson gjorde tre mål.

När lagen möttes senast slutade det oavgjort, 5-5.

Kalmarsund tar sig an Hovslätt i nästa match borta lördag 30 oktober 14.00. Bergs IK möter Vimmerby hemma fredag 29 oktober 19.40.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge