Superligan

Highlights: KAIS Mora-Nacka 2-4

KAIS Moras mardrömsfacit på hemmaplan fortsätter – Nacka uppe på slutspelsplats.

Noterbart från matchen:

Vi fick se tre mål på knappt tre minuter i första perioden: Matilda Wester gav Nacka ledningen innan Lina Hägg kunde kvittera, men periodens sista mål gjordes av gästernas Nadia Cattaneo. Den ledningen släppte aldrig Nacka då både Maja Höög och Emilia Kokkonen drygade ut ledningen innan Wilma Johansson reducerade för Mora och skrev slutresultatet till 2-4

Det var ett gäng snälla spelare ute på planen för matchen innehöll faktiskt inte en enda utvisning!

Mora fortsätter bjuda på ojämna resultat, och dagens match – som man förlorade rättvist – var lagets tredje på hemmaplan den här säsongen. Därmed har man inte tagit en enda poäng i Idre Fjäll Arena hittills.

Nacka var precis som Mora ganska så nedskriva inför säsongen efter en jobbig silly-sommar, men dagens seger – den andra trepoängaren för säsongen – gjorde att man avancerade till en sjundeplats.

Artikelfoto: Jörgen Frisk

Matchrapporter: Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Två mål för Stina Höög när Nacka Wallenstam besegrade IBF Falun Utveckling Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund Storseger för Pixbo Wallenstam borta mot Kais Mora AIK kvalklart efter seger mot Nacka Wallenstam

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.

Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)