Hagfors vann mot Kungälv

Formstarkt Hagfors tog ännu en seger

Hagfors är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Kungälv hemma i Uddeholm Arena på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 8-4 (3-2, 1-0, 4-2) innebär att Hagfors nu har fyra segrar i följd i division 1 västra herr, och är fortfarande obesegrat i år.

Hagfors tog ledningen efter 6.15, genom Jesper Larsson på pass av Rasmus Ericsson.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter 9.01, genom Marcus Öhlin framspelad av Lucas Söderström.

Efter 12.17 i första perioden nätade Jesper Holm, på pass av Hannes Andersson och reducerade åt Kungälv.

Hagfors ökade också ledningen till 3-1 efter 18.43, genom David Andersson framspelad av Johan Jonasson.

Kungälvs Marcus Björsander gjorde 3-2 efter 19.41 framspelad av Linus Svahn.

Efter 9.35 i andra perioden slog Lucas Söderström till, på pass av Marcus Pontusson och ökade ledningen för Hagfors. Hagfors startade också tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 7-2-ledning. Men Kungälv svarade och gjorde 7-3.

Därefter var det dock Hagfors som avgjorde. Laget gjorde 8-3 med åtta minuter kvar att spela genom Jesper Larsson på pass av Marcus Pontusson. Kungälv hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 8-4.

Noterbart är attHagfors Jesper Larsson gjorde fyra mål, Lucas Söderström stod för tre poäng, varav två mål och Marcus Pontusson hade tre assists.

Hagfors tog hem lagens senaste möte med 6-5 i Uddeholm Arena.

Nästa motstånd för Hagfors är Fristad. Lagen möts lördag 30 oktober 14.00 i Fristadhallen. Kungälv tar sig an Lockerud/Mariestad borta söndag 31 oktober 13.00.

Matchrapporter: Hälsinggården åker ur serien – det står klart efter söndagens match Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Klart nu: Zenith åker ur serien efter ny förlust