Växjö IBK U vann mot Hovslätt

Växjö IBK U vann mot Hovslätt – trots underläge

Inför sista perioden var Hovslätt i ledningen med 6-5 i Fortnox Arena. Men Växjö IBK U vände och vann. Till slut blev det 9-8 i matchen i division 1 östra Götaland herr.

Växjö IBK U var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2

Segermålet för Växjö IBK U stod Casper Karlsson för 14.59 in i tredje perioden. I andra perioden var det Hovslätt som var starkast. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 5-6.

Segermålet för Växjö IBK U stod Casper Karlsson för 14.59 in i tredje perioden. Växjö IBK U var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 9-8.

Segermålet för Växjö IBK U stod Casper Karlsson för 14.59 in i tredje perioden.

Snackisen var att Melwin Knuthas gjorde tre mål för Hovslätt. Dessutom att Växjö IBK U:s Casper Karlsson gjorde tre mål.

Hovslätt vann senast lagen möttes med 9-5 i Fortnox Arena.

Söndag 31 oktober 17.00 spelar Växjö IBK U borta mot Solfjäderstaden. Hovslätt möter Kalmarsund hemma i Jönköpings Idrottshus lördag 30 oktober 14.00.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Warberg upp i serieledning efter seger i toppmötet med Hovslätt Seger för Hovslätt i toppmötet med FBC Lerum