Notification
Foto: Niklas Eriksson

Alla matcher webbsänds i Norrköping Innebandycup

Norrköping bjuder in till ett roligt och fartfyllt cupäventyr i början av januari.

Anrika Norrköping Innebandycup har funnits i över 20 år, och nu är det öppet att anmäla sig till kommande upplaga 6-8 januari 2022. En stor nyhet är att man den här gången kommer att sända alla matcher på webben via SolidSport. 

– Ja, det är tanken att vi ska sända från alla hallar. En rolig nyhet för de som inte kommer kunna se matcherna på plats. Men vi hoppas såklart att många kommer att vara på plats och heja på sina lag nu när restriktionerna har lättats upp, säger cupansvarige Olliver Franzén.

Matcherna kommer att spelas i tre olika hallar: Sandbyhovshallen, som är störst, samt Bråvallahallen och Borgsmohallen. 

Många lag har deltagit i cupen genom åren och de flesta brukar komma från Stockholm, Örebro och Östergötland. Som mest har man haft med 150 lag, och nu siktar man på cirka 50 lag. Något som brukar uppskattas är närheten till boende och till centrum för aktiviteter.

Dels har man kämpande klasser för lag med spelare födda 2010 till 2013, och dels tävlande klasser för födda 2005 till 2009. Alla lag garanteras minst fyra matcher.

– Skulle vi bli tvungna att ställa in så får man tillbaka hela avgiften, säger Franzén.

Sista anmälningsdag är 1 december. Anmäl ditt lag här: https://norrkopinginnebandycup.cups.nu/


FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)