Helgens snackis
Viktor Klintsten.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Klintsten befarar en lång avstängning efter matchstraffet

ANNONS

Storvretas stjärnmålvakt: "Med förbundet kan allt hända, jag kan ju få hela säsongen"

Viktor Klintstens matchstraff mot Mullsjö har dominerat diskussionerna i innebandy-Sverige de senaste dagarna. Storvretas målvakt fick Matchstraff 3 efter en incident med Jesper Sankell, som du kan se i klippet nedan.


32-åringen tyckte att Sankell filmade och anklagade samtidigt domarna för att ta beslutet efter att ha kollat på reprisen som gick att se på jumbotronen inne på arenan.

- Det är så frustrerande…jag kollar på bollen och så känner jag att en viss Sankell springer in i mig, han söker upp det. Sedan lägger han sig ner och börjar grina som en liten tvååring. Domaren ser inte ens situationen och så får jag matchstraff. Sen kan Sankell fortsätta spela. Det är så pinsamt, sa Klintsten till Innebandymagazinet efter matchen.

Matchstraff 3 innebär att man blir avstängd i minst en match, men när Klintsten pratar med UNT så befarar han att det kan bli mer än så. Han har fått matchstraff tidigare under sin karriär och säger till tidningen att han känner en "viss oro för att han klassas som återfallsförbrytare".

– Med förbundet kan allt hända, jag kan ju få hela säsongen. Det är innebandy vi snackar vi om, säger han om sitt potentiella straff till UNT.


Matchrapporter: Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: