Allsvenskan norra

Fyra sanslösa målvaktsräddningar i samma match

ANNONS

Gävles Felix Andersson och Tullinges Philip Berkvens radade upp TV-räddningar efter TV-räddningar i helgen.

Mötet mellan Gävle och Tullinge i den norra Allsvenskan blev något utöver det vanliga. Tullinge ledde matchen med 5-1 med 12 minuter kvar att spela,  Men Gävle lyckades komma ikapp och kvittera till 5-5 och ta matchen till förlängning. Där kunde till slut Tullinge ta med sig extrapoängen hem till Stockholm. Men snacket efter matchen har helt kommit att handla om lagets två målvakter Felix Andersson och Philip Berkvens. 

De båda målvakterna radade upp TV-räddningar den ena mer spektakulär en den andra. I klippet ovan kan ni se två TV-räddningar var av målisarna och det är verkligen något i hästväg. Totalt sköt Gävle 33 skott och Tullinge 29. Matchen vann som sagt var Tullinge men målvaktskampen den slutade oavgjort.  



Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Tullinge vann – klart för kval till Allsvenskan

Den här artikeln handlar om: