hagunda-jönköping 3-4
Superligan

Highlights: Hagunda-Jönköping 3-4

Jönköping tog sin andra trepoängare för säsongen – Hagunda nästjumbo.

Vi har ett nytt publikrekord i årets SSL Herr! 1159 åskådare fanns på plats på IFU Arena. Hagunda har historiskt haft väldigt mycket supportrar på sina matcher och publikstommen verkar ha följt med laget upp till högstaligan

Merparten av folket på plats fick dock lämna arenan utan några poäng att fira. Hagunda ledde med 3-2 men gästerna kunde kvittera när klockan stod på 53.10, och  tre minuter senare kunde Lucas Bernhardsson göra det avgörande 4-3-målet för Jönköping. Det var just i slutakten som Jönköping vaknade på allvar, efter två ljumma perioder innan dess.

Trots underläge i slutet valde Hagundas tränare Magnus Alfredsson överraskande nog att inte plocka ut sin målvakt.

- Det hade kanske varit bra, men de får tränarna bestämma, sa Markus Åkerfeldt till SportExpressen Play efter matchen på frågan om varför man inte tog ut keepern Hampus Bodin.

Firma Felix Abrahamsson/Isak Bengtsson har varit Hagundas farligaste spelare framåt hittills och idag gjorde duon två poäng var.

19-årige talangen Emil Jacobsson fortsätter imponera för Jönköping. Han stod för 1+1 idag och har totalt gjort sex poäng på fyra matcher hittills – jämfört med de tre poäng han gjorde på 13 matcher förra säsongen när han anslöt på dubbellicens från Ledberg.

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK