Hudik/Björkberg förlorade mot Nykvarn Ungdom

Formstarka Nykvarn Ungdom tog ännu en seger

Nykvarn Ungdom fortsätter starkt i Allsvenskan norra herr. När laget mötte Hudik/Björkberg borta i Håstaholmen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-2 (0-0, 1-0, 2-2). I och med detta har Nykvarn Ungdom fyra segrar i rad.

Första perioden blev mållös. Det var först 6.17 in i andra perioden som Nykvarn Ungdom tog ledningen genom Kevin Rigogiannis på pass av Oscar Janthe.

24 sekunder in i tredje perioden slog Hudik/Björkbergs Jonas Larsson till framspelad av Jesper Wiklund och kvitterade för Hudik/Björkberg.

11.37 in i perioden nätade Nykvarn Ungdoms Lucas Rigogiannis på pass av Hampus Ahren och gav Nykvarn Ungdom ledningen.

Efter 15.02 nätade Kevin Rigogiannis på nytt framspelad av Oscar Janthe och ökade ledningen för Nykvarn Ungdom.

Efter 17.24 slog Viktor Eriksson till på pass av Erik Rhodin och reducerade åt Hudik/Björkberg. Men mer än så orkade Hudik/Björkberg inte med.

Hudik/Björkberg har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fyra spelade matcher. Nykvarn Ungdom har tolv poäng.

I nästa omgång har Hudik/Björkberg AIK borta i Solnahallen, söndag 17 oktober 12.00. Nykvarn Ungdom spelar borta mot Sätra lördag 23 oktober 14.00.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF