Sirius förlorade mot Tyresö Trollbäcken

Tyresö Trollbäcken slog Sirius på bortaplan

Tyresö Trollbäcken vann mötet i Allsvenskan östra dam på bortaplan mot Sirius, med 7-3 (1-0, 2-1, 4-2).

Tyresö Trollbäcken tog ledningen efter 14.48, genom Julia Lundgren framspelad av Madelene Westerberg. Efter 1.17 i andra perioden slog Tilde Klermyr till, framspelad av Amanda Värjö och kvitterade för Sirius.

Tyresö Trollbäckens Julia Lundgren gjorde på nytt mål, 1-2 efter 15.05 på pass av Moa Falk.

Efter 19.00 nätade Frida Mattsson, på pass av Angelica Gustafsson och ökade ledningen för Tyresö Trollbäcken.

Tyresö Trollbäcken dominerade även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.48 genom Moa Falk, och gick upp till 1-5 innan Sirius kom tillbaka och reducerade till 3-5.

Innan matchen var över hade Tyresö Trollbäcken gjort 3-7.

Sirius har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fyra spelade matcher. Tyresö Trollbäcken har nio poäng.

Sirius tar sig an Hammarby IBF i nästa match hemma lördag 23 oktober 13.00. Tyresö Trollbäcken möter Alunda hemma söndag 24 oktober 16.00.

Matchrapporter: Anna Monthan tvåmålsskytt när Älvsjö AIK vann mot Tyresö Trollbäcken Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Tungt besked för Tyresö Trollbäcken – åker ur serien Tre poäng till Tyresö Trollbäcken efter avgörande i slutperioden mot Täby FC Nacka Wallenstam vinnare mot Tyresö Trollbäcken – avgjorde i förlängningen