CL98IC A förlorade mot Solfjäderstaden

Seger för Solfjäderstaden efter avgörande i förlängningen mot CL98IC A

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Solfjäderstaden avgöra den jämna matchen borta mot CL98IC A i division 1 östra Götaland herr. Slutresultatet blev 5-6 (2-0, 1-3, 2-2, 0-1). William Larsson blev matchhjälte för Solfjäderstaden med sitt mål med bara 43 sekunder kvar i förlängningen.

CL98IC A startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av David Carrington och Hugo Lindeborg. Efter 8.33 i andra perioden slog Charlie Jareblad till, på pass av William Larsson och reducerade åt Solfjäderstaden.

Joel Hermansson gjorde dessutom 2-2 efter 10.06 framspelad av William Larsson.

Efter 17.44 nätade Filip Gustafsson, framspelad av Fredrik Cederblad och gav CL98IC A ledningen.

Solfjäderstadens William Larsson gjorde 3-3 efter 19.11 på pass av Jacob Larsson.

1.38 in i tredje perioden nätade Solfjäderstadens Joel Hermansson ännu en gång på pass av Oscar Bierfeldt och gav Solfjäderstaden ledningen.

Efter 1.59 nätade Joel Hermansson på nytt och ökade ledningen för Solfjäderstaden.

10.42 in i perioden slog CL98IC A:s David Carrington till åter igen och reducerade åt CL98IC A.

Efter 13.12 slog Filip Gustafsson till ännu en gång framspelad av Jonathan Karlberg och kvitterade för CL98IC A.

I förlängningen tog det 4.17 innan Solfjäderstaden avgjorde till 5-6. Matchvinnare för bortalaget blev William Larsson, på pass av Jacob Larsson.

CL98IC A har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Solfjäderstaden har åtta poäng.

I nästa omgång har CL98IC A Linköping FBC borta i Linköpings Sporthall, lördag 23 oktober 14.30. Solfjäderstaden spelar borta mot Vimmerby fredag 22 oktober 19.30.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga CL98IC A besegrade Munka-Ljungby efter Hannes Slöjdares dubbel Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden