Täby FC förlorade mot Salem

Salem har fyra raka segrar – vann mot Täby FC med 6-2

Salem är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 6-2 (2-1, 3-0, 1-1) borta mot Täby FC. Det innebär också att Täby FC har fyra raka förluster i Allsvenskan norra herr.

Salem började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 1.35 slog Ahmad Dakhallah till på pass av Adam Piehl.

Täby FC kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 3.34 slog Rikard Carlsson-Stiernspetz till framspelad av Anton Stefansson.

Salem tog ledningen på nytt efter 9.20, genom Niklas Ohlström.

I andra perioden var Salem starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Elvis Lyttegård, Jacob Björksiöö och Ahmad Dakhallah. Salem ökade ledningen till 1-6 genom Jesper Lagemyr efter 4.37 i tredje perioden

Linus Kollberg reducerade förvisso, men närmare än 2-6 kom inte Täby FC. Salem tog därmed en stabil seger.

Täby FC har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Salem har elva poäng.

Nästa motstånd för Täby FC är Onyx. Lagen möts lördag 23 oktober 16.00 i Rosvalla Event Center. Salem tar sig an AIK borta fredag 22 oktober 19.30.

Matchrapporter: Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Förlust mot Nacka för Salem