Bele Barkarby vann mot Visby IBK

Ryck i sista perioden avgjorde för Bele Barkarby hemma mot Visby IBK

En jämn match mellan hemmalaget Bele Barkarby och gästande Visby IBK avgjordes först i tredje perioden. Då drog Bele Barkarby ifrån och vann matchen i Allsvenskan norra herr med 4-2 (1-0, 1-2, 2-0).

Bele Barkarby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.45 slog Hjalmar Hjorth till framspelad av Oscar Kristensen. Efter 1.20 i andra perioden nätade Wilmer Viinamäki, på pass av Markus Jovic och kvitterade för Visby IBK.

Martin Roos gjorde dessutom 1-2 efter 8.44 framspelad av Wilmer Viinamäki.

Efter 13.45 slog Hjalmar Hjorth till ännu en gång, framspelad av Oscar Kristensen och kvitterade för Bele Barkarby.

I tredje perioden gjorde Bele Barkarby 3-2 efter 7.31 genom Helmer Hernegran. Och med bara 31 kvar satte Oscar Kristensen 4-2.

Oscar Kristensen gjorde ett mål för Bele Barkarby och spelade dessutom fram till två mål.

Bele Barkarby har åtta poäng och Visby IBK har fem poäng efter fyra omgångar.

Lördag 23 oktober möter Bele Barkarby Strängnäs hemma 13.00 och Visby IBK möter Gävle GIK hemma 17.00.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch