Karlstad IBF vann mot Endre

Karlstad IBF vände underläge till seger

Karlstad IBF hade problem och låg under med 0-1 efter två perioder i matchen i Superligan SSL dam mot Endre i Colorama Arena. Men i tredje kom vändningen, och till slut blev det 4-1 för hemmalaget Karlstad IBF.

Segern var Karlstad IBF:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden blev mållös. Det var först 15.33 in i andra perioden som Endre tog ledningen genom Anna Jakobsson på pass av Anna Moberg.

Karlstad IBF vände på dock matchen när laget gjorde fyra raka mål och gick från 0-1 till 4-1. Karlstad IBF:s mål gjordes av Adina Augustsson, Linnea Juhlin, Linnéa Wallgren och Linnéa Wallgren ännu en gång. Det sista målet kom med 18 sekunder kvar av matchen. Därmed tog laget en säker seger.

Det här betyder att Karlstad IBF nu ligger på tredje plats i tabellen, och Endre är på fjärde plats.

Lördag 23 oktober 13.30 spelar Karlstad IBF borta mot Pixbo Wallenstam. Endre möter Sirius hemma i ICA Maxi Arena söndag 24 oktober 12.30.

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad