Craftstaden förlorade mot Hovslätt

Hovslätt har fyra raka segrar – vann mot Craftstaden med 15-1

Hovslätt är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 15-1 (3-0, 6-0, 6-1) borta mot Craftstaden. Det innebär också att Craftstaden har fyra raka förluster i division 1 östra Götaland herr.

Hovslätt dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Melwin Knuthas och ett mål av Andreas Jonson. Det var bara början för Hovslätt. På bara 15.20 gjorde Hovslätt sex raka mål när laget gick från 0-3 till 0-9. Hovslätt dominerade i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.02 genom Teddy Hultberg, och gick upp till 0-13 innan Craftstaden svarade.

Innan matchen var över hade Hovslätt gjort hela 1-15.

Snackisen var att Andreas Jonson gjorde tre mål för Hovslätt, Wille Knuthas stod för sex poäng, varav ett mål, Adam Bäck gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål och Melwin Knuthas gjorde fyra mål och totalt fem poäng.

Craftstaden har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fyra spelade matcher. Hovslätt har tolv poäng.

Nästa motstånd för Craftstaden är Ledberg. Lagen möts lördag 23 oktober 15.00 i Campushallen-Ebbepark. Hovslätt tar sig an Växjö IBK U borta fredag 22 oktober 19.00.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Warberg upp i serieledning efter seger i toppmötet med Hovslätt Seger för Hovslätt i toppmötet med FBC Lerum