Vallentuna förlorade mot Älvsjö
Montage
Matchrapport

Formstarkt Älvsjö tog ännu en seger

ANNONS

Älvsjö är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Vallentuna borta i Rosendalsskolan Norra Sporthall på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-9 (1-2, 2-4, 0-3) innebär att Älvsjö nu har fyra segrar i följd i division 1 östra Svealand herr, och är fortfarande obesegrat i år.

– Vi åker ut till Vallentuna för en lurig bortamatch på en fredagkväll, en match som vi förlorade under den rekordkorta föregående säsongen. Vi startar inget vidare utan dras med i Vallentunas "raggarbandy" där det är spelvändningar åt båda hållen hela tiden. Trots detta leder vi med 2-1 och efter första. Vi får kontroll under starten av andra och det är en kontroll som vi aldrig tappar. Målen rasar in i rask takt och matchen slutar 9-3 i vår favör. Fyra matcher och fyra segrar, där vi endast släppt in elva mål. En oerhörd laginsats. Extra plus ikväll till femman Theorin, Agnepil, Lindqvist, Nensen och Pilati, som är den femman som vinner matchen åt oss, kommenterade Älvsjös assisterande tränare Göran Öberg efter matchen.

Joakim Ekerberg gjorde Vallentunas tre mål. Älvsjös gjordes av Victor Nensén 4, Niclas Pilati 2, Daniel Gonzalez Palm, Robert Karlsson och Oscar Lundborg.

Vallentuna står fortfarande utan poäng efter tre spelade matcher, medan Älvsjö har tolv poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Vallentuna är Balrog Botkyrka. Lagen möts tisdag 12 oktober 19.30 i Botkyrkahallen. Älvsjö tar sig an Uppsala Teknologer borta lördag 30 oktober 16.00.

Matchrapporter: Tre poäng till Älvsjö efter avgörande i slutperioden mot IBF Falun Utveckling RIG Umeå utklassade Älvsjö på hemmaplan Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Visby klart för kval till Superligan Tung förlust för Älvsjö på bortaplan mot Järfälla Bele

Den här artikeln handlar om: