KAIS Mora förlorade mot Warberg

Uddamålsseger för Warberg som besegrade KAIS Mora

Det blev uddamålsseger för bortalaget Warberg i matchen mot KAIS Mora i Idre Fjäll Arena A. Laget vann söndagens match i Superligan SSL dam med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).

Warberg tog ledningen efter 16.56, genom Andrea Envall framspelad av Alice Bengtsson. Warberg tog ledningen med 0-2, på nytt genom Andrea Envall efter 2.43 i andra perioden.

KAIS Mora reducerade dock till 1-2 genom Lina Hägg tidigt i och gav visst liv till matchen igen.

Efter 3.53 gjorde Warberg 1-3, åter igen genom Andrea Envall.

Jessika Eriksson reducerade förvisso, men närmare än 2-3 kom inte KAIS Mora. Tredje perioden blev mållös, och Warberg höll i sin 3-2-ledning och vann.

Snackisen var att Andrea Envall gjorde tre mål för Warberg.

KAIS Mora ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Warberg ligger på åttonde plats.

KAIS Mora möter Jönköping i nästa match borta lördag 9 oktober 16.00. Warberg möter samma dag Sirius borta.

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare