Storvreta vann mot Kalmarsund

Seger för Storvreta på hemmaplan mot Kalmarsund

Storvreta vann mötet med Kalmarsund hemma med 7-3 (2-1, 1-0, 4-2) på söndagen i Superligan SSL herr.

Kalmarsund tog ledningen efter 7.04, genom Jesper Lindström framspelad av Tobias Lindström.

Storvreta kvitterade till 1-1 efter 15.34, genom Rasmus Sundstedt på pass av Filip Eriksson.

Laget tog också ledningen efter 18.08, genom Otto Weidman framspelad av Filip Eriksson.

Efter 6.06 i andra perioden nätade Andreas Stefansson, på pass av Robin Nilsberth och ökade ledningen för Storvreta. Kalmarsund reducerade dock till 3-2 genom Kim Nilsson tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

Storvreta tog ledningen med 4-2 genom Liam Åström efter 5.47.

Kalmarsund gjorde 4-3 genom Filip Langer efter 10.35.

Storvreta stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 4-3 till 7-3 på bara 6.00. Storvreta tog därmed en klar seger.

Storvretas Filip Eriksson hade tre assists.

Kalmarsund har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter tre spelade matcher. Storvreta har sex poäng.

Söndag 10 oktober 17.00 spelar Storvreta borta mot Mullsjö. Kalmarsund möter Helsingborg hemma i KIFAB Arena lördag 9 oktober 16.00.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö