Jönköping förlorade mot Mullsjö

Mullsjö vann mot Jönköping på bortaplan

Mullsjö vann borta mot Jönköping i Superligan SSL herr. Matchen på söndagen slutade 3-6 (3-3, 0-1, 0-2).

Gästerna Mullsjö började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 3.58 slog Pelle Tarenius till framspelad av Sebastian Palmqvist.

Laget ökade ledningen till 0-2 snabbt. Efter 4.27 nätade Pelle Tarenius ännu en gång på pass av Leo Olsson.

Efter 12.30 i första perioden nätade Simon Hult, framspelad av Filip Björk och reducerade åt Jönköping.

Laget kvitterade till 2-2 efter 14.15, genom Dennis Svensson framspelad av Max Lindström.

Jönköping tog också ledningen efter 14.43, genom Alexander Zoric på pass av Martin Glimberg.

Mullsjö kvitterade till 3-3 efter 18.16, genom Kim Ganevik på pass av Daniel Gidske.

Matchen stod därefter länge och vägde. Sebastian Palmqvist gjorde dessutom 3-4 efter 17.56 i andra perioden på pass av Jesper Sankell. I tredje perioden var Mullsjö starkast och gick från 3-4 till 3-6 genom två mål av Kim Ganevik i slutet av perioden och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 20 sekunder kvar att spela.

Jönköping har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Mullsjö har sex poäng.

Söndag 10 oktober spelar Jönköping borta mot Hagunda 16.00 och Mullsjö mot Storvreta hemma 17.00 i Nyhemshallen.

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger