Karlstad IBF vann mot Jönköping

Karlstad IBF avgjorde tät match mot Jönköping i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Karlstad IBF och gästande Jönköping var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Karlstad IBF och vann matchen i Superligan SSL dam med 4-3 (0-1, 2-1, 2-1).

Jönköping tog ledningen efter 16.06, genom Elin Rejgård på pass av Alma Kilpeläinen. Efter 5.59 i andra perioden slog Nathalia Vikström till, framspelad av Amanda Gottebo och kvitterade för Karlstad IBF.

Adina Alfredsson gjorde dessutom 2-1 efter 11.00 på pass av Nathalia Vikström.

Efter 12.01 nätade Julia Adolfsson, framspelad av Alma Karlsson och kvitterade för Jönköping.

Karlstad IBF startade tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 4-2-ledning genom mål av Carolina Karlsson innan Jönköping svarade och gjorde 2-2 genom Greta Koponen.

Jönköping har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Karlstad IBF har nio poäng.

Lördag 9 oktober spelar Karlstad IBF hemma mot Endre 12.30 och Jönköping mot KAIS Mora hemma 16.00 i Jönköpings Idrottshus.

Matchrapporter: Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Endre slutspelsklart efter seger mot Karlstad Klart i dag: Jönköping vinner serien efter seger mot Växjö IBK